SamoJako 1220a

Brus 05.06.2021. SAMO JAKO, muzička grupa iz Brusa, predstavila je krajem 2020. godine svoju prvu autorsku pesmu "Da si samo sa mnom“, a u međuvremenu su pripremali nove pesme koje će se uskoro naći na njihovom prvom albumu.

"Proteklog perioda smo pripremali nove pesme i vežbali jer nije bilo javnih nastupa. Uskoro počinju svirke i nastupi, uglavnom vikendom a verujemo da će ih biti  u kontinuitetu kao pre ovih dešavanja sa koronavirusom. Pripremamo se za novi album koji planiramo da snimamo u julu i avgustu na kom će biti desetak novih pesama. Mislimo da smo dosta ozbiljniji i da se polako penjemo na viši i zreliji nivo..." - kažu u bendu SAMO JAKO

Inače, bend čine mladi i talentovani muzičari - Saša Đidić vokal, Nikola Arsić gitara (drugi vokal), Aleksandar Ristić klavijaturista i Mila Ivanov. koja je pojačala bend vokalno.

Do pojave prvog albuma SAMO JAKO, sa desetak novih pesama, slušamo prvu autorsku pesmu benda "Da si samo sa mnom“ za koju je tekst napisao Nikola Arsić, muziku su radili Aleksandar Ristić "Beki" i Nikola Arsić, a za aranžman su bili zaduženi “Samo Jako” i studio "Buve".


TKM


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE