PK ulicaDarivanja2021

Prokuplje 22.07.2021. Prokupčani su u okviru Gradske slave u čast zaštitnika grada Svetog Prokopija, po peti put uživali u privredno turističkoj manifestaciji „Ulica darivanja“.

Maštovito ukrašeni štandovi sa bogatom ponudom, defile članova prokupačkih kulturno umetničkih društava i njihovih gostiju, kao i sada već tradicionalna podela medenjaka različitih boja i oblika za najmlađe sugrađane, izazvali su oduševljenje Prokupčana.

Svoje proizvode izložile su mnogobrojne firme, kao što su SZTR „ČUTURA“, pčelarsko udruženje „Jastrebac“, mesare „Juhor“, „Mitrović“ i „Biftek“, pekara „Bonđorno“, Žitopek Niš kao i poslastičara „Toplica“. Učešće na manifestaciji uzela je i kompanija Pionir ogranak Hisar u Prokuplju, čijim su se proizvodima počastili i zasladili prokupački mladi sportisti, folkloraši, deca iz Dnevnog boravka „Sunce“, koja su imala i svoj štand na „Ulici darivanja“ i zajedno sa Prokupčanima podelili radost slavskog dana.

Prokupčani su se počastili i proizvodima iz pekare „Neven“. Za ovu priliku Turistička organizacija Prokuplja podelila je oko 300 Kovid -19 paketića za koje je finansiralo kroz projekat Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacije.

Zadovoljstvo na ovoj manifestaciji, nisu krili ni izlagači, ni Prokupčani, jer smatraju da ovo predstavlja pravi način da se proizvođači neposredno upoznaju za željama potrošača, ali i da se kupci upoznaju sa ponudom, koja im se nudi u prokupačkim prodavnicama.

–Drago nam je što smo imali svoj štand na Ulici darivanja. i što zajedno sa našim sugrađanima i gostima možemo podeliti radost slave Svetog Prokopija, jer kao svaki dobri srpski domaćin i naša firma je svesna da je ovaj dan od velikog značaja za svakog od nas i sa ponosom i posebnom odgovornošću smo uzeli učešće u ovoj manifestaciji, rekli su predstavnici mesare Mitrović.

SZTR „ČUTURA“ je od samog početka sa Ulicom darivanja i ovog puta nisu odustali od tradicije da imaju lepo uređen štand sa bogatom ponudom.
izvor i foto:prokuplje.org.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE