Brus SrednjamedaljeVB1121a

Brus 30.11.2021. Učenici i učenice turističko-ugostiteljskog smera "Srednje škole" Brus osvojili su 8 zlatnih medalja na takmičenju Zbor ugostiteljsko-turističkih radnika, učenika i studenata Srbije koje je održano u Vrnjačkoj Banji 23. i 24. novembra 2021. godine.

Iako je na ovogodišnjem Zboru broj učesnika bio ograničen, usled pandemije korona virusa, učenici srednjih škola, studenti visokih hotelijerskih škola i fakulteta, kao i zaposleni u turističkoj i ugostiteljskoj privredi mogli su da vide, nauče i razmene iskustva u ugostiteljstvu i turizmu, ali i da prezentuju svoje umeće i znanje.

Brus SrednjamedaljeVB1121b

Srednju školu Brus prestavljao je tim od sedam učenika i učenica, i predmetni nastavnici, koji su osvojili osam zlatnih medalja u tri kategorije takmičenja.

Brus SrednjamedaljeVB1121d

U kategoriji Izložbeni stolovi zlatne medalje osvojili su učenici Ranko Obradović i Aleksandar Ćirić uz mentorstvo predmetnog profesora Vlade Kljajića.

Brus SrednjamedaljeVB1121e

U kategoriji Eksponati klasične kuhinje zlatne medalje osvojile su učenice Nevena Stanić i Vinka Karić koje su pripremile  mentorstvo predmetne profesorke Vesne Kojić.

Brus SrednjamedaljeVB1121c

U kategoriji turizam - Prezentacija obavljanja recepcijskih poslova zlatne medalje su osvojile učenice Anđela Avramović, Sandra Đurić i Maja Džodić koja je osvojila i zlatnu medalju u kategoriji Prezentacija turističkog putovanja uz mentorstvo predmetnih profesora Snežane Šović i Bojana Jakovljevića.

Ovaj uspeh je pokazatelj da nastavni kadar Srednje škole Brus može uspešno da prenese znanje i veštine na učenike i učenice koji svoje umeće mogu dalje da nadograđuju i usavršavaju se kako bi mogli da budu uspešni u poslu koji budu radili.
TKM


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE