Osredci put1221a

Brus 04.12.2021. U prethodnih nekoliko godina više puta smo pisali o problemu na putu u bruskoj opštini koji prolazi kroz selo Osredke i preko Krive Reke vodi do turističkog centra Kopaonik.

Već godinama na ovom putu pojavljuju se udarne rupe i to uglavnom na istim deonicama. Iako ih lokalna samouprava sanira uglavnom pred zimski period nekako s proleća one se pojave ponovo stvarajući problem vozačima ujedno ugrožavajući bezbednost u saobraćaju.

Početkom decembra 2021. godine meštani nisu mogli više da čekaju, da neko od nadležnih iz Opštinske uprave Brus obiđe ovu deonicu puta i izda nalog za dugoročnu sanaciju, već su se sami organizovali da koliko toliko popune rupe kako bi mogli lakše i bezbednije da prolaze svojim vozilima.

Ukoliko imate predlog i sugestije za uređenje svog sela koje se nalazi na teritoriji opštine Brus pošaljite fotografiju/e sa tekstom na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. kako bi bilo objavljeno na sajtu i da bi nadležni videli i uredili u dogovoru sa meštanima.
N.Miljković

Prethodni tekst na temu deonice puta kroz selo Osretke na linku OVDE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE