Decijesediste

Trstenik 10.12.2021. Opština Trstenik i Savet za bezbednost saobraćaja pozivaju roditelje dece, rođene u prvom kvartalu 2021. godine (januar, februar i mart) da prisustvuju edukaciji/obuci pravilne upotrebe dečijih autosedišta i bustera koja će biti održana u amfiteatru Više tehničke škole u Trsteniku 15. decembra 2021. godine u 16:00 časova.

Svim roditeljima koji prođu teorijsku obuku, opština Trstenik će potpuno besplatno podeliti homologovana dečija auto-sedišta nosivosti od 0 do 36 kilograma.

Jedini kriterijum za dodelu auto-sedišta je da roditelji imaju prebivalište na teritoriji opštine Trstenik.

Prijave za dodelu auto-sedišta za decu po ovom javnom pozivu mogu se podneti neposredno na pisarnici Opštinske uprave Trstenik, kao i pozivanjem broja telefona 0659993746.

Naredna akcija podele autosedišta planirana je početkom sledeće godine i obuhvatiće decu rođenu zaključno sa 31.12.2021.

Radi sprečavanja širenja virusa, obavezuju se lica iz poziva da na dan dolaska naznačenog u pozivu dođu sa zaštitnom maskom, koju su obavezni da nose u toku trajanja edukacije i preuzimanja sedišta.

Prilikom preuzimanja sedišta, lica naznačena u pozivu obavezna su da daju na uvid lična dokumenta (lična karta, pasoš...)
izvor:trstenik.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE