NP KopSportskisavez0223

Novi Pazar 04.02.2023. Učenici osnovnih škola sa teritorije opštine Novi Pazar skijaju besplatno u ski centru Kopaonik i treću sezonu. Prva grupa od 50 dečaka i devojčica skijala je u petak a predvodio ih je Odred izviđača Sandžaka.

“Ono što želimo i planiramo jeste da sve osnovne škole iz Novog Pazara uzmu učešće sa svojim učenicima i da našoj deci omogućimo da potpuno besplatno, jednom nedeljno, upoznaju staze prelepe planine Kopaonik, kao i to da neskijaši, uz licencirane instruktore, steknu osnovno znanje o tehnici skijanja.
Napominjemo da je ovo projekat Turističke organizacije i Sportskog saveza koji je, pod pokroviteljstvom grada Novog Pazara, potpuno BESPLATAN i svake nedelje od 50 do 70 osnovaca imaće priliku, koje naravno izabere matična škola, da učestvuju u projektu.
Obaveza učenika je samo da ponesu dobru volju, a ono što smo obezbedili za naše mlade sugrađane jeste BESPLATAN SKI PAS, PREVOZ, OPREMA ZA SKIJANJE (pancerice, štapovi i skije) kao i LICENCIRANE INSTRUKTORE za one koji ne znaju da skijaju ili za početnike u vremenskom periodu od 10:00-13:00 časova.
Velika zahvalnost pripada i našim partnerima JP Skijališta Srbije, Ski klubu “Kopaonik” i Ski centru “Raška” koji su podržali naš projekat, a sam projekat trajaće do kraja meseca marta.“ – stoji u objavi Sportskog saveza Novi Pazar.

izvor i foto: Sportski savez Novi Pazar


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE