Raska Opstina

Raška 07.02.2023. Javna prezentacija planskog dokumenta Nacrt izmena i dopuna Prostornog plana Nacionalnog parka "Kopaonik" biće održana 08. februara 2023. godine u zgradi opštinske uprave opštine Raška sa početkom u 12:00 časova .

Fizička i pravna lica primedbe na Nacrt izmena i dopuna PP NP "Kopaonik" mogu dostaviti u pisanoj formi, opštinskoj upravi u toku trajanja javnog uvida, zaključno sa 17. februarom 2023. godine, ili direktno Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Sektoru za prostorno planiranje i urbanizam, Nemanjina 22-26, 11 000 Beograd.

Javna sednica komisije za javni uvid planirano  je da se održi po završetku javnog uvida, u ponedeljak, 06. marta 2023. godine sa početkom u 12,00 časova u zgradi opštinske uprave opštine Raška.

Fizička lica i predstavnici pravnih lica koja su u toku trajanja javnog uvida podnela primedbe u pisanom obliku, mogu prisustvovati javnoj sednici i usmeno ih obrazložiti. O svakoj podnetoj primedbi obrađivač planskog dokumenta javno iznosi svoj stav.

Javni uvid u Nacrt izmena i dopuna Prostornog plana područja posebne namene Nacionalnog parka „Kopaonik”  održava se od 03. do 17. februara 2023. godine. Zainteresovana lica za izmene i dopune navedenog plana mogu izvršiti uvid svakog radnog dana u prostorijama skupština opština Raška, Brus i Leposavić, kao i na internet stranici Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i navedenih jedinica lokalne samouprave.
izvor:mgsi.gov.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE