Koznik01

Planinarsko-skijaška sekcija OŠ "J.J. Zmaj", sekcija Planinarstvo i Studio "Mika Đorđević" Srednje škole Brus organizuju odlazak učenika obe škole na planinarsku turu "U potrazi za srpskom baštinom" u nedelju 05. novembra 2023. godine pod vođstvom PSD "Horizont" Kruševac.

Tura uključuje obilazak srednjovekovnog grada Koznik i manastira Milentija i biće obuhvaćena edukativnim predavanjem Branislava Šoškića, profesora istorije u Gimnaziji Kruševac, kao i radionicom "Snimanje dronom" u izvođenju Studija.

Tura kreće od manastira Milentija, dokle vozi autobus, preko šume i sela Grad se dolazi do Koznika gde se odvijaju radionice a zatim se učesnici spuštaju u Boturiće gde ih čeka autobus.

Polazak je u nedelju, 5. novembra u 08:00 časova ispred Gradskog stadiona u Brusu. Akcija ima ogroman značaj za promociju atraktivnih istorijskih lokaliteta u bruskoj opštini.

Profesor Mladen Tošev, koordinator Planinarsko-skijaške sekcije i Studija "Mika Đorđević" pri Srednjoj školi u Brusu, poziva sve koleginice i kolege da se priključe ovoj akciji i pruže podršku učenicima u sticanju novih edukativno-planinarskih iskustava i funkcionalnog znanja kao i da sami prošire polje svog prosvetarskog delovanja. Takođe, dobrodošli su i svi ljudi dobre volje i namere...
Info na tel: 065 869 96 37


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE