OSRazbojna Bg1123a

Razbojna 01.12.2023. Učenička zadruga GNEZDO pri osnovnoj školi Branko Radičević u Razbojni nastavlja put razvoja uz podršku Ministarstva prosvete Republike Srbije.

Naime ovoj školi su nedavno odobrena sredstva za drugu fazu projekta Naša mala kuhinja II u cilju nabavke kuhinjske opreme u izbosu od 300.000 dinara.

OSRazbojna Bg1123b

Prilikom jučerašnje dodele ugovora, koje je uručila ministarka prosvete prof. dr Slavica Đukić Dejanović, direktor osnovne škole u Razboji Zoran Marković se zahvalio što Vlada Srbije i resorno ministarstvo prepoznaju značaj rada učeničke zadruge GNEZDO u Razbojni i podržavaju njihov rad finansijskim sredstvima koja obezbeđuje kroz konkurse.

OSRazbojna Bg1123c

Ovom prilikom bila je organizovana izložba radova i proizvoda školkih zadruga koje su bile prisutne na dodeli ugovora a posedno interesovanje je bilo za proizvode učeničke zadruge GNEZDO iz Razbojne koje je predstavilo domaći zimnici i pekarske proizvode koje proizvode i pripremaju.

Na ovogodišnji konkurs za finansijsku podršku učeničkim zadrugama bio je prijavljen veliki broj osnovnih škola sa projektima, a da je odabrano njih 36 kojima je ukupno dodeljeno 12 miliona dinara.
TKM, foto OŠ "Branko Radičević" Razbojna


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE