PozivMladima 0324

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija Vlade Republike Srbije otvorilo je konkurs za mlade, studente završnih godina ili diplomirane mlade stručnjake, koji žele da se pridruže timu Ministarstva i rade na realizaciji različitih projekata u oblasti razvoja i primene veštačke inteligencije, informacione bezbednosti, biotehnologije, elektronske uprave, digitalne infrastrukture i medija.

„Moj IKT tim“ u okviru resornog ministarstva na ovaj način pruža priliku mladim ljudima za kontinuirano usavršavanje i edukaciju, mogućnost napredovanja u radu i sticanja posebnih znanja.

Takođe, omogućava im i priliku za rad na uspostavljanju superkompjutera poslednje generacije, razvoju Nacionalne platforme za veštačku inteligenciju, jačanju Nacionalnog centra za informacionu bezbednost, razvoju softverskih rešenja biotehnologije i elektronske uprave i daljem širenju širokopojasne telekomunikacione mreže u Srbiji.

Ministarstvo poziva sve koji ispunjavaju kriterijume, da se prijave za neku od sledećih oblasti:

  1. Razvoj veštačke inteligencije
  2. Informaciona bezbednost
  3. Izgradnja širokopojasne telekomunikacione mreže i uvođenje 5G mreže
  4. Program Digitalna Evropa i digitalizacija turističke ponude u Srbiji
  5. Razvoj veb tehnologija i veb servisa
  6. Razvoj elektronskih usluga i usluga poverenja
  7. Unapređenje poštanskog saobraćaja
  8. Implementacija medijske strategije u Republici Srbiji

Svi zainteresovani kandidati mogu poslati biografiju i motivaciono pismo putem elektronske adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., najkasnije do 15. aprila 2024. godine (slanjem prijave, kandidat daje pristanak na obradu ličnih podataka u postupku selekcije, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, navedeno je u saopštenju.)
izvor i foto:srbija.gov.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE