JPPutevi sajam0220

JP „Putevi Srbije” će se i ove godine predstaviti na Međunarodnom sajmu automobila koji se pod nazivom „DDOR BG CAR SHOW“ održava od 21. do 27.03.2024. godine pod kupolama Beogradskog sajma.

Tim povodom JP "Putevi Srbije" objavilo je saopštenje:

U okviru ovog prestižnog događaja, u hali 2a Beogradskog sajma, predstavnici Puteva Srbije aktivno će informisati zainteresovane posetioce o prednostima  Elektronske naplate putarine, integrisanom sistemu naplate Otvoreni Balkan (Open Balkan ETC), elektropunjačima i kampanjama koje naše Preduzeće sprovodi u cilju podizanja svesti o bezbednosti u saobraćaju 

Elektronska naplata putarine predstavlja moderno i efikasno rešenje za putnike i prevoznike, omogućavajući im brži i jednostavniji prolazak kroz naplatne stanice širom Srbije. Kroz ovu inicijativu, Putevi Srbije nastavljaju da unapređuju infrastrukturu i pružaju savremene usluge koje olakšavaju putovanja i doprinose efikasnosti transporta.

Pored promocije elektronske naplate putarine, posebna pažnja će se posvetiti kampanjama o bezbednosti u saobraćaju. Svesni važnosti bezbednosti na putevima, Putevi Srbije aktivno rade na podizanju svesti o rizicima i promovišu mere koje doprinose smanjenju saobraćajnih nezgoda.

Posetioce sajma svakog dana očekuju promotivne akcije i druga iznenađenja.

Radujemo se viđenju i čekamo Vas u hali 2a Beogradskog sajma! - navedeno je u saopštenju JP "Putevi Srbije"

foto:arhiva


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE