JPPuteviSrbije logo

JP „Putevi Srbije“ će tradicionalnim učešćem, na 91. Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu od 18. do 23. maja 2024.godine, zainteresovanim građanima i poslovnim partnerima predstaviti sve poslovne aktivnosti i novine preduzete radi većeg zadovoljstva korisnika autoputeva.

Tokom trajanja sajma, predstavićemo sve benefite elektronske naplate putarine kao modernog, finansijski isplativog načina plaćanja putarine koji omogućava neometan, udoban i brz prolazak kroz naplatne stanice bez zaustavljanja.

Na štandu JP „Putevi Srbije“ u „Master“ hali posetioci će moći da se detaljno informišu o integrisanom sistemu naplate putarine – platformi TOLL4ALL, elektropunjačima, cenama putarine ali i o edukativnim kampanjama koje Preduzeće sprovodi u cilju podizanja svesti o bezbednosti u saobraćaju:

Posetioci sajma će imati priliku da iskoriste posebne sajamske pogodnosti prilikom zaključivanja ugovora o kupovini ili dopuni  TAG uređaja, kao i mogućnost da prekonfigurišu svoj TAG uređaj, i registruju na platformi TOLL4ALL.
izvor i foto:JP Putevi SrbijeDodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE