UzPescanik SOStel1123a

Udruženje žena Peščanik od 1. juna 2024, uz informativnu, emotivnu i pravno – konsultativnu,  obezbeđuje i psihološku podršku ženama koje su preživele nasilje u porodičnom partnerskim odnosima.

Ovaj vid podrške pružaće dva puta nedeljno, sredom i subotom, Suzana Gajić Jovanović uz dogovor sa konsultantkinjama na SOS telefonu i samim korisnicama.

Suzana Gajić Jovanović je psihoterapeutkinja sistemsko porodične orijencije pod supervizijom sa više od 10 godina iskustva u radu u sistemu socijalne zaštite i u bavljenju aktivizmom za ženska i dečja, kao i prava ranjivih grupa uopšte.

Novu uslugu podrške ženama koje su preživele porodično partnersko nasilje, Udruženje žena Peščanik uvodi i obezbeđuje u godini obeležavanja decenije i po postojanja SOS telefona. Usluga je uspostavljena u okviru projekta „Psihičko nasilje: Prepoznaj i pruži podršku“ čiju realizaciju finansira OAK, odnosno TRAG Fondacija.

Podsećamo da je SOS telefon UŽ Peščanik ženama sa iskustvom nasilja dostupan radnim danima od 12:00 do 18:00 časova, kao i subotom od 11:00 do 15:00 časova.

NISI SAMA - SOS TELEFON UDRUŽENJA ŽENA PEŠČANIK KRUŠEVAC 066 006 606


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE