Brus stepeniceSkola0624a

Brus 24.06.2024. Stepenište i trotoar pored osnovne i srednje škole u Brusu vež duži niz godina čeka na rekonstrukciju, kao i nastavak izgradnje trotoara od osnovne škole "Jovan Jovanović Zmaj" ka naseljenom mestu Žiljci.

I dok se investicije za rekonstrukciju i izgradnju trotoara OU Brus duže vreme vodi kao kapitalne investicije, uz priču o bezbednosti dece, učenika i pešaka, ipak nadležni na lokalu ništa ne preduzimaju već 10ak godina kako bi se ovaj problem rešio.

Brus stepeniceSkola0624b1

Trenutne stepenice su dosta oštećene i nepravilnog oblika što predstavlja problem za pešake, kako mlađe tako I starije, a posebno za mame sa kolicima za bebe i starije Brusjane koji za lakšu kupovinu koriste šoping torbe sa točkićima.

Brus stepeniceSkola0624c Brus stepeniceSkola0624d

Sobzirom da je pomenuti trotoar uz regionalni put Brus Kopaonik koji je veoma frekventan za saobraćaj, naročito u letnjim i zimskim mesecima, nadamo se da će neko od nadležnih u lokalnoj samoupravi angažovati da se ovaj trotoar rekonstruiše pre početka nove školske godine 2024/25 na radost đaka prvaka, ostalih učenika kao i svih stanovnika opštine Brus.
N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE