U februaru 2016. godine tadašnji direktor JP "Direkcija za izgradnju opštine Brus" izjavio je da je u planu rekonstrukcija gradskog parka u kom će biti postavljeno savremeno dečije igralište.

DecIgraliste ideja

Kako je tada izajvio direktor JP Direkcija za izgradnju opštine Brus a sada pomoćnik predsednika opštine Brus za investicije, Miloš Azdejković, u toku je bila izrada idejnog rešenja za gradski park gde je planirana izgradnja jednog lepog i funkcionalnog igrališta za decu, a u saradnji sa Udruženjem boraca Brusa planirano je da se uradi rekonstrukcija Spomenika palim borcima u ratovima od 1990 do 1999. godine.

Park 030417

Prošlo je više od godinu dana kako je objavljen tekst o tadašnjim planovima Opštine Brus ali od rekostrukcije parka i izgradnje savremenog dečijeg igrališta za sada ništa.
Ili je to bilo "predizborno obećanje" te 2016. godine?
N.Miljković

Prethodni tekst, iz februara 2016. pročitajte OVDE (klik)Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Milica. 94455218
Pricu da zaokruzimo jos ovom narodnom...obecanje,ludom radovanje!
| 12 0
Milica. 94455287
To obecano igraliste,je "pojedeno i popijeno" po obliznjim kafanama od strane rukovodecih struktura.Ko nije za sebe,nije ni za druge...ili...zbotre usta,da niste pusta.Tako glase narodne umotvorine,koje ti primenjuju maksimalno.

P.S. Covek ne moze da ih prepozna posle te jedne godine,izdeformisali se totalno.
| 11 0
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE