Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije oglasilo je Rani javni uvid povodom izrade Prostornog plana područja posebne namene razvodnog gasovoda RG 09-04/2 Aleksandrovac - Kopaonik - Novi Pazar - Tutin sa elementima detaljne regulacije.

Gasovod uvid1017

Odluka o izradi Prostornog plana područja posebne namene razvodnog gasovoda RG - 09 - 04/2 Aleksandrovac - Kopaonik - Novi Pazar - Tutin sa elementima detaljne regulacije, objavljena je u „Službenom glasniku RS”, broj 84/17.

Rani javni uvid održaće se u trajanju od 15 dana, od 1. novembra do 15. novembra 2017. godine na zvaničnim internet stranicama ministarstva nadležnog za poslove prostornog planiranja i jedinica lokalnih samouprava u obuhvatu planskog dokumenta, odnosno u zgradama skupština grada Novog Pazara i opština Aleksandrovac, Brus, Raška i Tutin.

Ministarstvo nadležno za poslove prostornog planiranja, kao nosilac izrade predmetnog prostornog plana organizuje rani javni uvid u cilju upoznavanja javnosti sa opštim ciljevima i svrhom izrade plana, mogućim rešenjima za razvoj prostorne celine, očekivanim efektima planiranja, i dr.

Pozivaju se organi, organizacije i javna preduzeća koji su ovlašćeni da utvrđuju uslove za zaštitu i uređenje prostora i izgradnju objekata da daju mišljenje u pogledu uslova i neophodnog obima i stepena procene uticaja na životnu sredinu.

Pravna i fizička lica mogu dostaviti primedbe i sugestije u pisanoj formi Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture – Sektor za prostorno planiranje i urbanizam, Nemanjina 22-26, 11 000 Beograd, u toku trajanja ranog javnog uvida, zaključno sa 15. novembrom 2017. godine.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE