Predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije, dr Sanja Popović Pantić dobitnica priznanja Kapetan Miša Anastasijević

UPZS drSanjaPopovicPantic

Beograd, 7.4.2017. godine – U okviru projekta "Put ka vrhu", dobitnica nacionalnog priznanja "Kapetan Miša Anastasijević" kao naj-poslovna žena Srbije je dr Sanja Popović Pantić, predsednica Udruženja poslovnih žena Srbije. Priznanje je uručeno na svečanosti u Matici Srpskoj u Novom Sadu.

U obrazloženju za dodelu nagrade navode da je prepoznat Sanjin doprinos unapređenju privrednog i društvenog ambijenta Srbije kao i vizija sa kojom već devetnaest godina uspešno vodi Udruženje poslovnih žena Srbije.

- Zahvalna sam što se moj rad i vizija prepoznaju i na ovaj način. Mislim da je dodeljivanje ovakve nagrade dokaz da je imidž ženskog preduzetništva kao pretežno socijalne kategorije promenjen na način da odgovara realnosti. A realnost je, da je žensko preduzetništvo jedan od ključnih faktora ekonomskog rasta i razvoja Srbije. Zato mi i dodatno predstavlja čast da primim nagradu koja se dodeljuje istaknutim stvaraocima i uglednicima a koja nosi ime jednog od čuvenih dobrotvora ali i preduzetnika koji je u svoje vreme bio ono što su danas najugledniji privrednici Srbije – izjavila je dr Sanja Popović Pantić.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE