Brus panorama 01

Građani opštine Brus ukazuju na probleme u svom mestu gde provode najviše vremena.
Trenutni problem je uređenje dečijeg igrališta kod stadiona, kao i osposobljavanje cevi za otpadne vode u neposrednoj blizini brane kod AgroEksporta.

Građani ukazuju na problem dečijeg igrališta zbog nepokošene trave, česme koja nije u funkciji i nedostatka klupa.

DecIgraliste 030517 3 DecIgraliste 030517 4

Trava u neposrednoj blizini mobilijara je nepokošena i predstavlja opasnost za malu decu koja tu provode vreme igrajući se. Česma koja je na samom igralištu nije u funkciji pa ako postoji mogućnost da se osposobi, najviše zbog neophodnog osveženja dece tokom igre.

DecIgraliste 030517 5

Na igralištu su nekada postojale klupe kojih sada nema pa roditeljima, a naročito bakama nije baš lako da svo vreme provedu na nogama dok se najmlađi igraju.

Cev AgroEx 517

Problem je već duže vreme i nerešeno pitanje cevi za otpadne vode u neposrednoj blizini brane kod AgroEksporta.

Cev AgroEx 517 2 Cev AgroEx 517 1

Cev je pukla, ili se razdvojila, pa se sadržaj iz njih sliva direktno u reku Rasinu. Po rečima meštana baš na ovom mestu se nekada pecala riba ali sada ne može. Meštani koji žive u blizini žale se i na neprijatan miris koji se oseća naročito kada je toplo vreme.

Građani se nadaju da će nadležne službe ove probleme rešiti u najskorije vreme kako bi svima, i gostima i turistima, boravak u Brusu bio što lepši i prijatniji, a naročito najmlađima.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE