AS nagradaBrisel0617a

Da Brus ima veoma uspešne firme primer je "AS Group" iz Igroša koja kvalitetom i ukusom svojih voćnih rakija osvaja Evropu i svet a ove godine osvojena je i veoma značajna nagrada za kvalitet proizvoda u Briselu.

"AS Group" Igroš bavi se proizvodnjom rakije i to veoma uspešno što potvrđuju i mnogobrojne nagrade osvojene tokom višegodišnjeg rada ali i ovogodišnja nagrada Superior Taste od Međunarodnog instituta za ukus i kvalitet (iTKi) u Briselu, u Belgiji, koja samo potvrđuje da su rakije "AS Group" najkvalitetnije na ovim prostorima.

Čast da prisustvuje svečanosti i dobije nagradu imala je Aleksandra G. Stošović

AS nagradaBrisel0617b

"Imala sam priliku i čast da prisustvujem dodeli zlatne nagrade IMPERIAN rakiji u Briselu. Neopisivo sam bila srećna, kao i svi ostali članovi moje porodice, naročito otac Goran, kada smo saznali da je naša mala firmica dobila nagradu. Uzimajući u obzir da je na dodeli nagrada bila samo još jedna firma iz Srbije, drago mi je što sam mogla da predstavim ne samo firmu, nego i svoju zemlju u najboljem mogućem svetlu.

AS nagradaBrisel0617d

Kada se na ekranu pojavila zastava Srbije osećaj je zaista bio neopisiv. Nadam se da će sledeće godine na dodeli nagrada prisustvovati više firmi iz Srbije." rekla je Aleksandra.

AS nagradaBrisel0617c

Oznaka Superior Taste Avard je snažan marketinški znak koji se koristi za informacije o proizvodima i uspehu kompanije, kako na domaćem tako i na međunarodnom nivou. Vidljivost znaka na etiketi proizvoda dovodi do neposredne diferencijacije između sličnih proizvoda na tržištu i uverava potrošače u njihovu odluku za kupovinu.

Kada ste u prilici probajte voćne rakije AS Group Igroš kako bi se uverili u kvalitet i uživali u ukusu voćnih rakija koje osvajaju Evropu i svet.

Prethodni i tekst o AS Group pogledajte OVDE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE