MBisercic Caus220917b

Miloslav Biserčić, poznatiji po nadimku Čauš, koji je ostavio veliki i dubok trag u privrednom razvoju Brusa ali i srcima mnogih obožavateljki (po rečima njegovih drugova) odlazi u zasluženu penziju posle više od 37 godina rada.

Iako je imao dosta ponuda za rad van Brusa odlučio je da sa porodicom ostane i svoj radni vek provede na teritoriji opštine Brus kao veliki Brusjanin i lokalpatriota.

Caus281214Postavio je temelje za JKP "Rasina" koju je formirao od nekadašnje usluge i na čijem čelu je bio 10 godina, bio je direktora Fonda za razvoj kao i direktor JP "Direkcija za građevinsko zemljište, puteve, planiranje i izgradnju opštine Brus" i to 5 puta što samo po sebi govori o kvalitetu i sposobnosti Miloslava Biserčića.

Kop slava220316

Bio je aktivan u društvenom i sportskom životu Brusa, i dva puta je biran za predsednik FK Kopaonik, drugi put nedavno kada je klub bio u veoma teškoj  situaciji i niko drugi nije želeo da se prihvati te dužnosti.

MBisercic Caus220917c

U svom radnom veku u Opštini Brus radio je veoma kvalitetno i sa vizijama koje možda mnogi nisu mogli da isprate adekvatno.

BrusTrotoar051015 1

U vreme njegovih mandata urađeni su mnogi veliki projekti kao što je kružni prsten vodovoda oko Brusa i rezervoar od 1000 m3 na Rosulju, zatim mnogi mostovi, putevi a u skorije vreme veoma je zaslužan za izradu projektne dokumentacije za rekonstrukciju trotoara u Brusu, obnovi fasada kao i rekonstrukciji gradskog bazena.

MBisercic Caus220917a

Iako je po zakonu morao da ode u penziju Miloslav Biserčić Čauš će sigurno biti radno aktivan pa bi njegovo veliko iskustvo, energiju i stručnost trebalo i ubuduće da koriste sve strukture u opštini Brus, jer je veliki poznavalac svih oblasti Brusa koje je upoznao tokom višegodišnjeg rada kao direktor JKP "Rasina" i JP "Direkcija za građevinsko zemljište, puteve, planiranje i izgradnju opštine Brus".


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE