ARRRO obukaMD

Agencija za regionalni razvoj Rasinskog okruga Kruševac u okviru svog standardnog seta usluga realizuje dvodnevnu besplatnu obuku u Brusu 03/04. aprila za početnike u poslovanju tzv. Start Up obuku.

Ovaj modul obuke je namenjem svim fizičkim licima koji jesu ili nisu na evidenciji NSZ i potencijalnim preduzetnicima sa ciljem da savladaju preduzetničke veštine kroz testiranje poslovna ideje, ispitivanje tržišta, izradu biznis plana, upravljanje finansijskim pokazateljima i ostalim elementima preduzetništva kako bi svoje ideje realizovali na što bolji mogući način.

 Obuku realizuju sertifikovani predavači, a polaznici dobijaju sertifikate o završenoj obuci koji će im koristiti prilikom konkurisanja kod NSZ i ostalih donatora bespovratnih sredstava i subvencija za pomoć pri započinjanju sopstvenog biznisa.

Obuka će se održati 03. i 04. aprila 2018. godine u prostorijama opštine Brus sa početkom u 10:00 časova.

Prijave za obuku možete slati na mejl: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili putem telefona 037 202 336


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE