Bruskimars2017 1410a

Uskoro počinje organizacija drugog po redu Bruskog marša koji će biti izveden 13. oktobra 2018. godine a u čast stradalih u podkopaoničkom selu Kriva Reka oktobra meseca 1942. godine od strane nemačko-bugarskih trupa. 

Bruski marš 2018 od Brusa do Krive Reke, u pomen stradalih stanovnika oktobra meseca 1942. godine i potkopaoničkog sreza održaće se 13. oktobra 2018. godine. Okupljanje učesnika i pokret je u 08:30 časova na trgu Nemanjića (gradski park). Prijava za marš je obavezna na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..
Staza marša je duga oko 22 kilometara kombinovano asfaltno-makadamska. Visinska razlika je 800 metara. Preporuka je da ne polaze osobe koje nisu u fizičkoj kondiciji. Iako se očekuje lepo vreme učesnici treba da budu spremni za sve atmosferske prilike (planinarska obuća, kabanice itd) jer "Nema odustajanja". Dobrodošla su nacionalna obeležja bez alkohola, stranačkih i navijačkih obeležja.

Svi zainteresovani koji žele učestvovati na maršu mogu se prijaviti na mejl Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. i prate instagram stranu reke_srbije. Bitno je da se javite zbog prevoza nazad od Krive Reke kao i zbog majici ukoliko organizator bude u finansijskoj mogućnosti da ih odštampa.

Pročitajte i tekst:
Mladi maršom odaju poštu postradalim meštanima sela Kriva Reka oktobra 1942.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE