Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić prikuplja novčana sredstva za lečenje Anastasije Gavrilović kako bi pobedila leukemiju

AnastasijaGavrilovic

Anastasija Gavrilović je dvadesetogodišnja devojka čiji su roditelji poreklom iz Vlajkovaca (opština Brus)  i do skoro je vodila život kao i njeni vršnjaci, Završila je Zemunsku gimnaziju, muzičku školu - klavirski odsek, bila je uspešan student druge godine Fakulteta bezbednosti u Beogradu, zaljubljena u muziku i ples kojim se profesionalno bavi 6 godina, a danas se nalazi u bolnici i bori se za svoj život.

Usled konstantnog umora i uvećanja limfnih žlezda, Anastasija posećuje lekara i nakon dugotrajnih ispitivanja, krajem maja 2017. godine,  dijagnostikovana joj je akutna limfoblastna leukemija.

Zbog retke hromozomske translokacije, usled koje se bolest brzo i često vraća, Anastasijine šanse za izlečenjem su smanjene.

Anastasija trenutno ima 4,28 odsto kancerogenih ćelija u svom organizmu, a operaciju transplantacije koštane srži je moguće izvršiti samo ukoliko ih ima ispod 5 odsto. Sada je sve pitanje vremena i naše volje i naših mogućnosti da pomognemo. Operacija će biti moguća tek kada se prikupe sva sredstva. Zato požurite i pomozite koliko možete!

Pomozimo Anastasiji!Ako šaljete humanitarni SMS iz Srbije upišite 396 i pošaljite SMS na 3030 (cena poruke je 200 din (PDV se ne naplaćuje), a ako šaljete iz Švajcarske upišite human396 i pošaljite SMS na 455 (cena poruke je 20 CHF) 

Dinarski: 160-486124-02

Devizni: 00-540-0002344.5
IBAN broj: RS35160005400002344587 za uputstvo klik OVDE


Donacija se može izvršiti i putem linka e-Doniraj

AnastasijaGavrilovic BudiHuman1117

Da Anastasija živi! Budimo humani!
izvor:budihuman.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE