AC otvaranjePS0319Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova, dr Nebojša Stefanović, otvorio je novu zgradu Policijske stanice u Aleksandrovcu.

Objekat je moderan i prilagođen svim svetskim standardima, tako da će policija imati bolje uslove za rad,a građani bržu i efikasniju uslugu. U narednom periodu nastaviće se sa modernizacijom policijskih stanica na celoj teritoriji Srbije, rekao je između ostalog ministar Stefanović.

Građani opštine Aleksandrovac dobili su potpuno nov, moderan i dobro uređen objekat, u kome se nalazi sve ono što treba jednoj policijskoj stanici.
"Nastavljamo izgradnju novih i renoviranje starih policijskih objekata, opremanje savremenim uređajima i tehniku koja će omogućiti da naš posao bude što bliži građanima i da njihov posao obave na najbolji i najbrži način. Ono što je srž, što je suština policijske stanice, to su ljudi, to su policajci koji ovde rade, koji dobro poznaju svoj posao, koji imaju ideju kako da svakog dana poboljšaju bezbednost svojim sugrađanima. Drago mi je da obuka, trening, sve ono što smo radili sa njima u prethodnih nekoliko godina daje rezultate", istakao je ministar Stefanović.

Ovom prilikom ministar je pohvalio rad policijske uprave i policijske stanice i najavio zapošljavanje novih ljudi.

"Na teritoriji ove policijske uprave, nivo kriminaliteta je izuzetno nizak. Policajci odlično rade svoj posao i nama je u interesu da policija bude spremna da izađe u susret građanima. Ponosan sam što pored vozila, uniforme, bolje plate, imamo priliku da imamo i nove zgrade i novu opremu. Još jednom velika zahvalnost policajcima koji svakodnevno rizikujući svoj život, rade možda danas i najteži posao u Srbiji i zahvaljujući njihovom radu, požrtvovanosti i zalaganju, mi imamo tako dobre rezultate u smislu bezbednosti. Očekujemo od njih, kada su dobili ovakve uslove, da sada pružaju još više i da ljudi koji žive, ne samo u Aleksandrovcu, već i širom Srbije, mogu da kažu da su ponosni na svoju policiju", istakao je potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova, dr Nebojša Stefanović.
izvor i foto: Informativna služba DK Aleksandrovac


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE