Kursumlija udes0419

Opština Kuršumlija je proglasila Dan žalosti u četvrtak 02. maja 2019. godine zbog tragične smrti 5 osoba u teškoj saobraćajnoj nesreći, na putu Kuršumlija - Prokuplje, u selu Barlovo.

Na putu Kuršumlija - Prokuplje, u selu Barlovo, 30. aprila dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je, prema zvaničnim informacijama iz policije, pet osoba nastradalo, a više njih je teško povređeno.

U sudaru su učestvovali autobus Niš - ekspresa, koji se kretao iz Kuršumlije ka Prokuplju i kamion novopazarske registracije iz suprotnog pravca. Reč je o direktnom sudaru, u kome se autobus zapalio i izgoreo. Na Urgentno odeljenje prokupačke bolnice, primljeno je 6 osoba. U izvlačenju povređenih učestvovali su pripadnici policije i Sektora za vanredne situacje.

Dan žalosti otpočinje u 00:00 sati, a završava se u 24:00 sata 02.05.2019. godine. U vreme žalosti svi organi, organizacije i druga pravna lica, na području opštine Kuršumlija, dužni su da zastavu spuste na pola koplja. Svi lokalni mediji su dužni da emituju Odluku o proglašenju Dana žalosti i da u vreme njegovog trajanja usklade programsku šemu i emituju prikladne emisije  navedeno je u obaveštenju.
izvor i foto:rtvkursumlija.com


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE