Veroljub Djordje David 0719

Veroljub Milutinović, profesor fizike u osnovnoj školi "Jovan Jovanović Zmaj" u Brusu, i njegovi učenici, kojima je razredni starešina, osvajaju sjajne nagrade na školskim takmičenjima.

Profesor Milutinović je razredni starešina odeljenja VII2 koje pohađaju učenici koje on prvenstveno vaspitava da postanu ljudi ali i da svoj talenat i znanje pretoče u nagrade sada na školskim takmičenjima a kasnije i kroz dalji život.

DjordjeTomic 0719

U odeljenu VII2 je 24 učenika koji postižu značajne rezultate ali svakako treba izdvojiti učenika Đorđa Tomića koji je ove 2019. godine osvojio PRVO mesto na Državnom takmičenju iz fizike i PRVO mesto na Državnom takmičenju iz matematike ponovivši uspeh iz prethodne godine.

DavidTodorovic 0719

U odeljenju je i David Todorović koji je na školskom Republičkom takmičenju u atletici osvojio drugo mesto...

I ostalih 22 učenika u odeljenju VII2 imaju zapažen uspeh u školi kao i nagrade na takmičenjima, kako predmetnim tako i sportskim. U odeljenju ima uspešnih fudbalera Andrija Obradović i Marko Mitrović koji igraju u omladinskoj selekciji OFK Kopaonik, kao i fudbalerka Mila Šljivić koja uspešno nastupa za FK Napredak. Ognjen Jovanović trenira košarku i nastupa za KK Kopaonik. Sofija Milisavljević uspešno nastupa za ženski odbojkaški klub  Kopaonik... a i ostali učenicu su veoma aktivni pri sportskim aktivnostima i takmičenjima.

VeroljubMilutinovic 0719

Profesor Milutinović i pored obaveza u školi veoma je aktivan i u drugim oblastima - učestvovao je na svim održanim akcijama čišćenja Rasine "Za čiste reke Srbije - za Rasinu i njene pritoke" koja se održava treću sezonu, inicijator je organizovanja i održavanja Bruskog marša (u spomen stradalim meštanima Krive Reke 1942. godine) koji je postao tradicionalan. Dobrovoljni je davalac krvi koji se odazivao na akcije više od 100 puta...
Naravno, treba napomenuti da je profesor Veroljub Milutinović sa svojom suprugom Milijanom odgajio i izveo na pravi put svoju decu Aleksandrai Ljubicu koji su bili odlični učenici i Đaci generacije u svojim godištima a danas su uspešni mladi ljudi.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE