NP LetnjiVasar19a

U Sportsko – sajamskoj ustanovi “Pendik” počeo je tradicionalni Letnji vašar 2019 koji traje do 27. avgusta. Već prvog dana vašar je okupio na hiljade kupaca i preko stotinu dvadeset izlagača.

Direktor Sportsko sajamske ustanove “Pendik”, Enes Pljakić, rekao je da je i više nego zadovoljan manifestacijom i organizacijom, ali i posetom koja bi ove godine trebalo da bude rekordna u odnosu na prethodne.

"Mi smo prezadovoljni. Mislim da smo još bolje odradili organizaciju u odnosu na prethodnu godinu što je, naravno, bio i naš cilj. Prodavci već mogu da se pohvale dobrom prodajom iako je vašar otvoren kada je radni dan, u petak. Što se tiče dobre prodaje izložene robe ona se ne pravda niskim cenama već kvalitetom proizvoda. Ovaj događaj je promocija i unpređenje šoping turizma i grada Novog Pazara kao ozbiljne šoping destinacije na turističkoj mapi Srbije i regiona. Turisti i kupci se najavljuju iz svih krajeva Srbije i za vikend očekujemo organizovan dolazak autobusa iz Zrenjanina, Brusa, Vrnjačke Banje, Niša, Bijelog Polja i ostalih mesta...“

NP LetnjiVasar RTVNP

Tokom Letnjeg vašara u Novom Pazaru sportska dvorana „Pendik“ je najveći šoping centar u regionu na kom svoje proizvode izlaže i prodaje preko 140 firmi uz neverovatne popuste pa tako kupci mogu pazariti: farmerice za samo 600 dinara, cipele od 1.000 dinara, trenerke od 1.000 dinara, posteljine od 800 dinara, pidžame od 600 dinara, školske sveske od 12 dinara, školski ranac od 1.500 dinara, košulje od 450 dinara, dečiji duks od 300 dinara, ženske torbe od 400 dinara... i još mnogo kvalitetnih artikala po najpovoljnijim cenama.
Posetite Letnji vašar u Novom Pazaru do 27. avgusta, od 10:00 do 22:00, i uverite se i u cene i u kvalitet proizvoda.



Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE