PKS RPKKrusevac

 Šta je digitalizacija poslovanja? Zbog čega je važna i koje su njene prednosti? Da li je danas moguće uspešno poslovati van tokova digitalizacije? Najzad, šta je sve potrebno da bismo svoj biznis ukrcali na voz ka digitalnoj revoluciji i dobrim poslovnim rezultatima?

Odgovori na ova, ali i brojna druga pitanja koja će vam pomoći da unapredite svoj biznis, očekuju vas u Regionalnoj privrednoj komori Rasinskog upravnog okruga, Kruševac, na tematskom sastanku Parlamenta privrednika – besplatnoj radionici na temu:

KAKO PODRŽATI MALA I SREDNJA PREDUZEĆA U 21.VEKU

u Regionalnoj privrednoj komori Rasinskog upravnog okruga, 22. oktobra sa početkom u 12 sati u Kruševcu, Balkanska 63

Ovaj događaj deo je biznis karavana koji zajedno organizuju Privredna komora Srbije - Regionalna privredna komora Rasinskog upravnog okruga i kompanija Vip mobile.

Radionica će biti podeljena u tri celine – kako da iskoristite informaciju za svoju promociju, kako da se uspešno umrežite sa drugim kompanijama i ko u svemu tome može da vas podrži i pruži vam najbolji oslonac.

Na događaju će biti predstavljena „Naša mreža“, prva besplatna biznis platforma u Srbiji, koja olakšava komunikaciju između kompanija i otvara prilike za nova partnerstva, kao i Javni poziv za podršku malim i srednjim preduzećima u procesu digitalizacije poslovanja, koji sprovode Privredna komora Srbije i Razvojna agencija Srbije.

Skup je namenjen svim predstavnicima malih i srednjih preduzeća koji žele da otkriju nove poslovne prilike, upoznaju potencijalne poslovne partnere i saznaju kako da iskoriste digitalizaciju da njihov posao raste i razvija se!

Molim Vas, da u cilju efikasnijeg rada, Vaše prisustvo potvrdite najkasnije do 21.10.2019.godine

Za potvrdu dolaska i dodatne informacije kontakt osoba je koordinator usluga Violeta Vidaković, telefon 037 211 133, elektronska adresa Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

PKS RPK Kruševac očekuje vaš dolazak!


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE