CROKBrus 1219

Radionice za decu “Novogodišnja dečija čarolija” biće organizovane u Brusu u periodu od 09. do 23. decembra 2019. godine u organizaciji Centra za razvoj obrazovanja i kulture.
Radionice su besplatne i namenjene su deci uzrasta od 6 do 11 godina 
Radionice su stvaralačkog, istraživačkog, zabavnog i rekreativnog karaktera koje organizuje Centar za razvoj obrazovanja i kulture Brus i obuhvataju oblikovanje različitih materijala, izradu novogodišnjih ukrasa, čestitki i dekoracije a u planu je i organizovanje Novogodišnjeg vašara i festivala gde će svi učesnici radionica predstaviti svoje radove.
Ciljevi projekta su edukacija i podsticanje dečijih talenata i interesovanja, razvijanje dečijih potencijala, stvaranje uslova za razvoj dečijeg stvaralaštva i organizovanje produktivnog vremena kod dece.
Prva od šest radionica održaće se u subotu 14. decembra u prostoriji Centra za razvoj obrazovanja i kulture sa početkom u 10:00 časova. 
Neophodna je prijava zbog ograničenog broja polaznika a prijave se mogu vršiti putem mejla: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., putem fejsbuk naloga ili na broj telefona 065 29 29 531
O-ho-ho! Deco ne propustite Novogodišnju čaroliju i edukativno druženje.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE