Brus ARRROobuka02201a

Obuka za lica koja su na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje Brus održava se tokom februara meseca 2020. godine u Brusu. Prvi dan obuke je održan u utorak 25. februara a naredni je planiran za četvrtak, 27. februar 2020. godine.

Brus ARRROobuka02201b

Obuku u utorak 25. februara održala je Maja Marković, sertifikovani trener Agencije za regionalni razvoj Rasinskog okruga

„Ova dvodnevna edukativna obuka lica koja su na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje Brus obuhvata sledeće teme: ekonomsku motivaciju za preduzetništvo, definisanje poslovne ideje, prve korake u biznisu, pravne aspekte biznisa, poreze i doprinose za preduzetnike, izradu Biznis plana - radioničarski deo.
Ovo je sve u cilju kako bi polaznicima omogućili da provere opravdanost svoje poslovne ideje, sagledaju prednosti i rizike  preduzetništva, spoznaju svoje preduzetničke sklonosti, informišu se o postupku registracije i aktuelnim zakonskim propisima, popune Zahtev sa biznis planom.“ rekla je Maja Marković ispred ARRRO

Nezaposleni, koji nakon uspešno završene dvodnevne obuke odluče da realizuju svoju poslovnu ideju, mogu da konkurišu za subvenciju za samozapošljavanje.

Naredna preduzetnička obuka za lica koja su na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje Brus planirana je da se održi u četvrtak 27. februara u sali za sastanke Opštine Brus sa početkom u 10:00 časova.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE