SzS balonBG0320a

I drugu godinu zaredom, na inicijativu prijatelja iz sportskog balona Enfild i pravoslavnog sportskog društva Sveta Srbija, Humanitarna organizacija Srbi za Srbe organizovaće u Beogradu humanitarne turnire u malom fudbalu i košarci pod nazivom Fuca za Srbe i Basket za Srbe.

Fuca za Srbe biće održana u subotu, 7. marta u balonu Enfild, a prijave za timove (ekipe 5+1 takmičar) se vrše na 063 306 262 i 065 44 22 935. Kotizacija za učešće iznosi 5.000 dinara po ekipi.
Basket za Srbe biće održan u subotu, 14. marta, takođe, u balonu Enfild, a prijave za timove (igra se 3 na 3) vrše se na 063 306 262 i 065 44 22 935. Kotizacija za učešće iznosi 3.000 dinara po ekipi.

Kao i prošle godine, sakupljen prilog od učešća ekipa biće iskorišćen za pomoć socijalnu ugroženim porodicama na Kosovu i Metohiji.

"Veliko nam je zadovoljstvo što se ovaj turnir organizuje i drugu godinu zaredom. Saradnja koju smo uspostavili sa prijateljima iz balona Enfild dala je odlične rezultate, pa je na prošlogodišnjem humanitarnom turniru u malom fudbalu učestvovalo 18 ekipa i 130 takmičara. Ove godine ubacili smo i turnir u basketu pa se nadamo da će nam se pridružiti veći broj ekipa i takmičara kako bismo zajedničkim snagama pomogli najugroženijim porodicama u našoj južnoj pokrajini" – rekao je direktor projekta Trojka iz bloka Mladen Matijašević.

Za najuspešnije takmičare obezbeđene su medelja i pehari, pa pozivamo sve zainteresovane da prijave svoje ekipe i uzmu učešće u ovom velikom humanitarnom događaju.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE