Brus0320 PGRBrzece2

Brus,06.03.2020. - Današnja javna sednica Komisije za planove izmena dela PGR Brzeće Kopaonik celina 6 (zona skijališta) i dela celine 3 (centralna turistička zona Bela Reka) odložena je za 20. mart.

Kako je navedeno u obaveštenju na oglasnoj tabli u Opštini Brus sednica Komisije za planove odložena je "zbog sprečenosti obrađivača Plana da prisustvuje sednici"  i da je naredni termin za održavanje sednice 20. mart 2020. godine sa početkom u 12:00 časova.

Brus0320 PGRBrzece3

Ovo možda i ne bi bilo toliko bitno nekome ali u holu Opštine Brus sreli smo ljude koji su doputovali iz Beograda, Kruševca i drugih mesta kako bi prisustvovali sednici i direktno čuli objašnjenja za podnete sugestije i primedbe.

Brus0320 PGRBrzece1

Ljudi su doputovali na sednicu bili su nezadovoljni zbog neodržavanja sednice i obaveštenja o odlaganju sat pred početak sednice. Portir na ulazu ih je obaveštavao da je sednica odložena, kao i da je obaveštenje okačeno na oglasnoj tabli, a za više informacija da se jave kod šefa Odseka za urbanizam i građevinarstvo...
Kako smo čuli pojedini su pominjali da će uputiti zahtev Opštini Brus za nadoknadu putnih troškova (možda u šali) ali svi su bili složni da je ovo veoma neprofesionalan potez nadležnih u Opštini Brus.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE