NP Callcentar31320

Novi Pazar,31.03.2020. -Operativni tim i call centar za pomoć građanima Novog Pazara u uslovima vanrednog stanja i pandemije Korona virusa rade punim kapacitetom.

Grad Novi Pazar je među prvima u Srbiji oformio ovakav centar, u cilju da podršku dobiju prvenstveno građani stariji od 65 godina ali i svi kojima je pomoć potrebna.
Na pružanju usluga sugrađanima u ovom momentu je, prema rečima gradonačelnika Nihata Biševca, angažovano više od 200 volontera.
"Svi oni su, kao i naši privrednici, na jedan veličanstven način položili test humanosti, zalažući se nesebično da pomognu najugroženijima. Velika zahvalnost i svim udruženjima građana i humanitarnim organizacijama, koji su svoje kapacitete stavile na raspolaganje građanima Novog Pazara.
Po rečima koordinatora Operativnog tima Albina Škrijelja, u Call centar je od osnivanja pristiglo preko 800 poziva.
"Samo zajedničkim zalaganjem možemo prevazići ovu tešku situaciju. Javio se i veliki broj građana sa pitanjem kako mogu da pomognu. Za te potrebe oformljen je poseban žiro račun za uplate građana. Od tih sredstava pomoć će biti prosleđena i tamo gde do sada nismo stigli", zaključio je Škrijelj.
izvor:NoviPazar.rs


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE