3Dfilm
U bioskopskoj sali  Centra za kulturu Brus u utorak 02. februara biće prikazana 2 filma u 3D tehnici.

Film „Dobri dinosaurus“ 3D stiže u Brus 02. februara 2016. godine, sinhronizovan i u 3D, a osim najmlađih sigurno će Dinosaurusoduševiti i starije gledaoce.
„Dobri dinosaurus“ postavlja pitanje: „Šta bi bilo da je asteroid koji je izmenio život na Zemlji, zapravo promašio Zemlju i da dinosaurusi nisu izumrli?“ Studio Piksar vas vodi na epsko putovanje u svet dinosaurusa gde jedan apatosaurus po imenu Arlo pronalazi ljudskog prijatelja. Dok bude putovao kroz nemilosrdne i misteriozne predele, Arlo će naučiti kako da se izbori sa svojim strahovima i otkriće za šta je stvarno sposoban.

"Dobri dinosaurus" 3D će biti prikazan u 18:00časova, a cena ulaznice je 250 dinara.


Film "BUĐENjE SILE" 3D biće prikazan isti dan u 20:00 časova.
StarWarsRadnja počinje sa komadom mape koju na pustinjskoj planeti Jakku uspeva da dobije pobunjenički pilot Poe Dameron (Isaac). Pre nego što biva zarobljen, on je pohranjuje u svog vernog robota, dobrodošlu novinu u serijalu, BB-8. Nakon ispitivanja od strane našeg glavnog, “vaderovskog” negativca Kylo Rena (Driver), Dameron uspeva da pobegne pomoću Storm Troopera (Boyega) koji se sprema da dezertira, što je još jedna hvale vredna novina. Kako dotičnom nisu dodeli ime, nego samo slova i brojke, Dameron ga naziva Finn i njih dvojica beže u ukradenom TIE Fighteru, ali ne uspevaju stići daleko. Ruše se nazad na Jakku u pokušaju da pronađu robota i razdvajaju. Robot u međuvremenu završava kod lokalne cure Rey (Ridley) za koju nekako od početka znamo da nije tek obična cura koja se bavi skupljanjem otpada za život…

Cena ulaznice je 300 dinara.

 


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE