Srednja fizika140316 01
Na Okružnom takmičenju iz fizike za učenike srednjih škola koje je održano u Varvarinu 13. marta 2016. godine učenici Srednje škole iz Brusa ostvarili su zapažen uspeh.

Srednja fizika140316 02
Na takmičenju su učestvovala dva učenika prvog razreda Srednje škole Brus – Dimitrije Marković, koji je osvojio III mesto, i Lazar DačkovićVII mesto.
Dimitrije Marković je samo nastavio sa dobrim rezultatima iz osnovne škole gde je osvojao puno nagrada na takmičenjima iz raznih predmeta a poneo je i priznanje Đak generacije.
Đake za takmičenje je pripremala profesorica fizike Žaklina Đorđević koja je za sada zadovoljna rezultatom i nada se da će Dimitrije uspeti da se plasira na Republičko takmičenje, a za sledeću godinu očekuje aktiviranje više učenika za takmičenje, uspešniji rad i bolji plasman.

Na okružnom takmičenju iz fizike u Varvarinu učestvovao je i Moskovljević Miloš, nekadašnji učenik OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” Brus, koji je kao učenik trećeg razreda Gimnazije Kruševac osvojio I mesto u svojoj kategoriji.

N.Miljković

 


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
sugrađanka 254792275
BRAVO TEODORA! Nadam se da te niko nije namerno izostavio, a i ako je tako ti samo uči i VERUJ U SEBE to je važno, jer samo tvoje smopouzdanje će te odvesti do svakog uspeha, još jednom čestitam!
| 0 0
Građanin 255203778
Bravo, bravo. Cestitam na uspesima, ali ima jos ucenika iz Brusa koji su isli na to takmicenje i postigli zapazen rezultat. Kao npr. Teodora Pavlicevic II razred Krusevacke Gimnazije koja je osvojila II mesto.
| 1 0
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE