ToJeToma YT

Blace 30.08.2022. Otvaranje Prokuplje Film Festival ove godine je po prvi put van Prokuplja - u Blacu 01. septembra projekcijom filma "To je Toma", u Kulturnom centru "Drainac", u 19:00 časova.

„To je Toma“, dokumentarni film o srpskom pevaču narodne muzike, kompozitoru i pesniku, o čoveku koji je večita inspiracija mnogih. Film obiluje mnogim ekskluzivnim fotografijama i snimcima nastalim tokom Tomine decenijske plodonosne karijere. Reditelj filma je Vladimir Ristić, a producent Oliver Paunović.

U ovom unikatnom ostvarenju učestvuju Zoran Kalezić, estradni umetnik i Tomin kum, Nikola Kankaraš, novinar i autor knjige o Tomi Zdravkoviću, glumice Danica Maksimović i Tanja Bošković, Rade Brajović, nekadašnji urednik „Večernjih novosti“, estradni menadžeri Nikola Idžan i Sadik Pašić, estradni umetnik Hasan Dudić, kao i Tomina udovica Gordana Zdravković.

Blace ToJeToma0922b

Organizatori ProFi Festa pozivaju sve zainteresovane da dođu na otvaranje ove velike međunarodne manifestacije i da pogledaju i čuju istinitu dokumentarnu priču o Tomi Zdravkoviću, uz razgovor sa organizatorima festivala, rediteljem i producentom jer dokumentarci otkrivaju mnoge tajne i ostavljaju trag o ljudima i događajima.

Ulaz na projekciju filma "To je Toma" je slobodan.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE