CzkBrus 08222a

U Centru za kulturu Brus za najmlađe biće prikazana 2 crtana filma i pozorišna predstava povodom obeležavanja Dečije nedelje 2022.

U sredu 05. oktobra biće prikazan dečiji film "Meda sa severa" sa početkom u 17:00 časova - ulaz slobodan
Daleko od svoga doma na Artiku, polarni meda Norm i njegova tri prijatelja nalaze se u Njujorku koji je postao njihov dom. Grad se uskoro nađe u opasnosti, a Norm u nevolji u kojoj biva optužen za zločin koji nije počinio. Podršku pronalazi u prijateljima koji mu pomažu da skine ljagu sa svog imena i spasi svoje kraljevstvo.

Narednog dana, u četvrtak 06. oktobra na repertoaru je dečiji film "Liga superljubimaca" sa početkom u 11:00 časova - ulaz slobodan
Ljubimce predvodi Supermenov voljeni pas Kripto. Njih dvojica su nerazdvojni prijatelji, koji dele super-moći i zajedno se bore protiv kriminala u Metropolisu. Kada Supermena i ostatak Lige pravde otmu, Kripto mora da uveri ofucanu ekipu iz skloništa za životinje - psa Ejsa, svinju PB-ja, kornjaču Mertona i vevericu Čipa - da ovladaju svojim novonastalim moćima i pomognu mu da spasu otete superjunake. Ejsu se nikako ne sviđa ideja super-psa – ali to će se ubrzo promeniti kad upozna Betmena.

U petak 07. oktobra u velikoj sali Centra za kulturu Brus biće izvedena predstava "PRINC ŽABA" sa početkom u 11 sati - u organizaciji  Narodne biblioteke Brus, a ulaz je slobodan.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE