Filmovi210416

U bioskopskoj sali Centra za kulturu Brus, u četvrtak 21. aprila 2016. godine, biće prikazana dva filma: od 18:00 časova film "Knjiga o Džungli"  i od 20:00 časova film "Betmen protiv Supermena".


"Knjiga o džungli“ je potpuno nova igrana epska avantura o Mogliju, ljudskom mladunčetu koje je podigla porodica vukova. Međutim, Mogli više nije dobrodošao u džungli od trenutka kada tigar Šir Kan (glas Idrisa Elbe), kome je Čovek naneo brojne ožiljke, obećava da ubije svakoga koga oseća kao pretnju.
Nateran da napusti jedini dom za koji je ikada znao, Mogli kreće na uzbudljivo putešestvije na kome će upoznati sebe, predvođen panterom Bagirom koji mu postaje učitelj (glas Bena Kingslija), i slobodoumnim medom Baluom (glas Bila Mareja). Tokom putovanja, Mogli sreće razna stvorenja iz džungle koja mu ne misle baš najbolje, uključujući Ka (glas Skarlet Džohanson), pitona čiji zavodljivi glas i pogled hipnotišu ljudsko mladunče, i slatkorečivog kralja Luija (glas Kristofera Vokena), koji pokušava da natera Moglija da oda tajnu neuhvatljivog i smrtonosnog crvenog cveta: vatre.

 „Knjiga o džungli“ neosetno meša igrani film sa fotorealističnim kompjuterski generisanim životinjama i okolinom, koristeći najsavremeniju tehnologiju i pripovedanje da bi gledaoce uvukli u ovaj očaravajući i bujni svet.
Film "Knjiga o džungli" biće prikazan u Centru za kulturu Brus 21. aprila 2016. godine od 18:00 časova, a karte po ceni od 250,00 dinara već su u pretprodaji.

Film “Betmen protiv Supermena” donosi priču o dva superheroja koji će morati da odmere snage kako bi spasili čovečanstvo.

Supermena će po drugi put igrati Henry Cavill, a Batmana po prvi put Ben Affleck. RedIteljsku palicu preuzeo je Zack Snyder, a u filmu ćemo gledati i Amy Adamas kao Lois Lane, Jasona Momoa kao Aquamana, Gal Gadot kao WonderWoman i Jesseja Eisenberga kao Lexa Luthora.
Film "Betmen protiv Supermena" biće prikazan u Centru za kulturu Brus 21. aprila 2016. godine od 20:00 časova, a karte po ceni od 300,00 dinara već su u pretprodaji.

 

 

 

 


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE