exRevolveri koncert1222a

Grupa Ex Revolveri održaće veliki koncert 22. decembra od 21:00 čas u Zappa Bazi kojim obeležavaju 30 godina diskografije.

Povod za koncert je i izlazak novog CD izdanja pod nazivom „100% Rock'n'roll“ objavljenog u septembru za diskografsku kuću Multimedia Music. Novi CD čini 10 najvećih hitova iz perioda Revolvera-kasnije Ex Revolvera od 1992. do 2022. godine. Pesme su snimljene u Beogradu, u studiju Multimedia Music, miksovanje je urađeno u Brajtonu a Mastering u Londonu u studiju Top Floor Production by Pete Maher.

Ex Revolveri će nastupiti pojačani Mićom Lukovićem na usnoj harmonici i gitari i Marinom Bošković kao pratećim vokalom, a očekuju vas i gosti iznenađenja!

„Publika može da očekuje odličnu svirku i kvalitetno kreativo druženje u novootvorenom klubu Zappa Baza u Beton hali. Ulaznica za koncert koštaće 500 dinara i biće dostupne samo na ulazu. Uz svaku kupljenu ulaznicu, posetioci dobijaju i CD "100% Rock'n'roll“! Rezervacije na tel. 064 010 80 11. Nema povlačenja nema predaje - dođite da osetite dah slobode." kaže Vladimir Jakšić, frotmen grupe Ex Revolveri.

O grupi Ex Revolveri više na linku OVDE


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE