Srednjaskola fizika0323

Učenici Srednje škole u Brusu učestvovali su nedavno na Okružnom takmičenju iz fizike i sada čekuju rezultate i plasmane za Državno takmičenje koje će se održati 29. aprila u Beogradu.

Učenici iz Brusa, pod mentorstvom profesorke fizike Žakline Đorđević, na Okružnom takmičenju učestvovali su u dve grupe - Beta i Gama. U kategoriji Beta učestvovale su tri učenice koje pohađaju IT i opšti smer gimnazije: Melita Stevanović, pohvala, Sanja Radmanovac i
Emilija Tomić.
U grupi Gama učestvovala su 8 učenika prvog, drugog i trećeg razreda gimnazije opšti smer. Prvi razred:  Ana Krstić - 1. mesto, Anđela Nikolić - 3. mesto i Sara Jeličić 3, mesto. Drugi razred: Luka Rilak - 2. mesto. Treći razred: Jovana Milanović - 2. mesto i direktan plasman na Državno jer je prošle godine osvojila 3. mesto, Anastasija Mitrović - 2. mesto, Mihailo Milic - 3. mesto.

Profesorka fizike Žaklina Đorđević veoma je zadovoljna velkim odzivom učenika za takmičenje kao i sa njihovim trudom i zalaganjem a posebno postignutim rezultatima.

Plasmani za Državno takmičenje, koje se održava 29. aprila u Beogradu, biće poznati do 31. marta.
TKM


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE