Zdravko Čolić nastupa 11. avgusta na festivalu „Tešnjarske večeri“ u Valjevu. Ulaz na ovu manifestaciju je besplatan.

Najveći Valjevski letnji festival „Tešnjarske večeri“ ove godine održava se od 05. do 12. avgusta i tokom osam dana festivala, na velikom broju lokacija predviđeno je održavanje više od 70 različitih programa za decu i odrasle - koncerti istaknutih muzičara poput grupa Divlje Jagode, Divanhane i Zdravka Čolića, potpomognuti valjevskim muzičarima, obeležiće ovogodišnje Tešnjarske večeri.

Pevač Zdravko Čolić, od momenta kada je stupio na muzičku scenu, vrlo brzo je osvojio srca publike, a to se posebno odnosilo na Valjevo. Njega vežu mnoge lepe uspomene za taj grad. Vojsku je započeo da služi 1978. godine u Valjevu, u kasarni Žikica Jovanović Španac, a kasnije je prekomandovan u Beograd, pa u Požarevac. I u vojnom roku se redovno hvatao za mikrofon i zabavljao ostale. Danas, 45 godina kasnije, Zdravko se vraća na isto mesto.

Na festivalu Tešnjarske večeri 2023 je veoma bogat program. Promocije, tribine, izložbe, predavanja, igre bez granica i Valjevska regata učinile su da Valjevo bude i ove godine epicentar kulture, umetnosti, turizma i privrede. A tradicionalno je prisutan i program za najmlađe koji obuhvata predstave za decu, maskenbal i trku beba.

Koncert Zdravka Čolića je zakazan za petak 11. avgust sa početkom u 21:00 u nekadašnjoj kasarni Kadinjača (Park na Jadru).


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE