OsBrus KnjizOlimp0324

Aleksandra Blažić i Nikolina Lapčević učenice sedmog razreda osnovne škole "Jovan Jovanović Zmaj" u Brusu postigle su fenomenalan uspeh plasiravši se na republički nivo takmičenja Književna olimpijada uz mentorstvo nastavnica Marije Mitrović i Sanje Stojanović, profesorki srpskog jezika i književnosti.

Uspeh je još i veći jer su jedine iz sedmog razreda sa teritorije Rasinskog okruga ostvarile dalji plasman pa će tako 20. aprila u Sremskim Karlovcima na Republičkom takmičenju predstavljati i okrug.

Takođe odlične plasmane na Okružnom takmičenju postigli su i učenici sedmog razreda Vasilije Milisavljević (nastavnica Sanja Stojanović) i Andrija Ilić (nastavnica Marija Mitrović) osvojivši treća mesta, kao i učenica osmog razreda Sofija Mihajlović (nastavnica Anka Krpić) kojima je malo nedostajalo da ostvare dalji plasman ali oni ne gube nadu i volju pa očekujemo da zablistaju na takmičenjima naredne godine.

OsMilentija KnjizOlimp0324a

Svakako da je ovo ogroman uspeh i za područno odeljenje škole u Milentiji gde je iz godine u godinu sve manji broj učenika ali oni koji pohađaju ovu školu pokazuju izuzetnu motivaciju kada je u pitanju takmičenje iz srpskog jezika i književnosti .

Nikolini i Aleksandri želimo puno uspeha na Republičkom takmičenju, kao i njihovim nastavicama Sanji i Mariji, i navijamo za njih da nas obraduju sa najvišim plasmanom.
TKM, foto: privatna arhiva


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE