OS Brus2015

Učenici OŠ “Jovan Jovanović Zmaj” iz Brusa blistali su na državnim takmičenjima i ostvarili impresivne rezultate.
Tim povodom kontaktirali smo Milijanu Todorović direktoricu OŠ "Jovan Jovanović Zmaj", koja je takođe zaslužna za uspehe đaka na takmičenjima.

OS MTodorovic2015

“Učenici naše škole vikend za vikendom nastupaju na državnim takmičenjima školske 2015/16 godine sa fenomenalnim uspehom.
Prvo da pomenem državno takmičenje iz matematike koje je održano u Subotici gde je Melani Viler osvojila DRUGU nagradu. Prošlog vikenda održano je državno takmičenje iz fizike u Kragujevcu i opet Melani Viler koja osvaja PRVO mesto sa maksimalnim brojem poena.
U četvrtak u Vranju, na Školskoj olimpijadi, u atletici Đokić Sanja je osvojila PETO mesto.
Juče je ekipa matematičara u Beogradu radila test... rezultate očekujemo za desetak dana.

Danas je na takmičenju iz srpskog jezika koje je održano u Beogradu Iva Dačković je osvojila TREĆE mesto,  Mateja Mihajlović i Katarina Milisavljević ČETVRTO mesto i Nikoleta Antić PETO mesto.
U Sremskim Karlovcima danas je održana Književna olimpijada gde je naša učenica Anđela Zdravić osvojila ČETVRTO mesto.
Svakog trena očekujemo rezultat sa današnjeg državnog takmičenja iz biologije, našeg učenika Nikole Savića.

Sa zadovoljstvom i srećom objavljujem ove vesti, ponosna na svoje kolege: Neška Milanovića, Veroljuba Milutinovića, Mariju Mitrović, Vesnu Ilić, Sanju Stojanović, Slađanku Mihailović, Nevenu Šelmić i ostele kolege, a naravno najviše ponosna na svoje učenike.
ČESTITKE SVIMA. To je PONOS BRUSA.

Da napomenemo da je Milijana Todorović, sadašnja direktorica OŠ "Jovan Jovanović Zmaj", inače  nastavnik fizike i ostvarila je takođe fenomenalne rezultate sa svojim učenicima na državnim takmičenjima. Uglavnom su osvajali prve nagrade, a sa svojom učenicom Kristinom Džodić osvojila je bronzanu medalju na Olimpijadi koja je održana od 2 do 12. decembra 2009. godine u Bakuu, u Azerbejdžanu.

BrusONLINE foto:arhiva


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE