BlazevoOS Geografija0524

Ognjen Mijajlović učenik VII razreda osnovne škole VUK KARADžIĆ u Blaževu osvojio je drugo mesto na Republičkom takmičenju iz geografije 2024. godine uz mentorstvo predmetne nastavnice Jasmine Zbiljić.

BlazevoOs Geografija0524b

"Ognjen je učestvovao na školskom takmičenju iz geografije 2023/24 godine na kom je postigao fenomenalan uspeh osvojivši drugu nagradu na Republičkom takmičenju koje je održano 12. maja u Požarevcu, gde su bili okupljeni najuspešniji učenici iz cele Srbije. Mogu reći da je Ognjen veoma zadovoljan postignutim uspehom a posebno ja kao predmetna nastavnica i naravno kolektiv osnovne škole VUK KARADžIĆ u Blaževu. Naša škola je mala i nalazi se u ruralnoj sredini, na oko 30 kilometara od Brusa, i ovo je ogroman uspeh ali i dokaz da imamo veoma uspešne učenike koji svojim radom, trudom i upornošću donose rezultate." - rekla je Jasmina Zbiljić, nastavnica geografije u OŠ VUK KARADžIĆ u Blaževu

Pridružujemo se čestitkama uz želju da nas učenici iz blaževačkog kraja što češće obraduju svojim rezultatima i uspesima.
TKM


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE