OSKnjizevna070616

Učenici osnovnih škola na teritoriji opštine Brus ove školske godine su na takmičenjima iz raznih predmeta bili fenomenalni i postizali su izuzetne rezultate. Posle uspeha na takmičenjima iz matematike, fizike i ostalih predmeta učenici OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" iz Brusa ostvarili su odlične rezultate i na Državnom takmičenju Književna olimpijada i iz biologije. 

OSknjz070616 2

Na takmičenju književna olipijada koja je održana u Beogradu učenice sedmog razreda OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" Iva Dačković, Katarina Milisavljević, Nikoleta Antić i Mateja Mihajlović učenik iz Milentije postigli su izuzetne rezultate ostvarivši plasman od III do V mesta, dok je Anđela Zdravić učenica 8. razreda OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" na takmičenju Književna olimpijada koje je održano u Sremskim Karlovcima osvojila izvanredno četvrto mesto.
Uspesi učenika na Književnoj olimpijadi su rezultat rada i priprema nihovih profesorica srpskog jezika Sanja Stojanović i Marija Mitrović.

OSbiolog070616Nikola Savić i Milijana Todorović, direktor OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" Brus

 Na Državnom takmičenju iz biologije, na kom je učestvovalo oko 280 učenika iz cele Srbije, Nikola Savić, učenik sedmog razreda OŠ "Jovan Jovanović Zmaj" u Brusu, osvojio je 86 bodova od mogućih 100 i dobio pohvalu. Ovom uspehu je doprinela i nastavnica biologije Nevena Šelmić koja je pripremala Nikolu za takmičenje.

N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE