Bibli SvDanPoez

Narodna biblioteka Brus povodom Svetskog dana poezije koji se obeležava 21. marta raspisuje Literarni konkurs za učenike Srednje škole Brus. Svi zainteresovani svoje radove, odnosno pesme mogu slati do 16. marta 2018.godine.

Tema radova (pesama) je slobodna, a žiri će izabrati po tri najbolje pesme u dve kategorije. Prvu kategoriju čine dela učenika prvog i drugog razreda, a drugu učenika trećeg i četvrtog razreda Srednje škole Brus. Za tri prvoplasirane pesme u obe kategorije Narodna biblioteka je obezbedila vredne nagrade koje će autorima biti svečano uručene u sredu 21. marta na Svetski dan poezije.

Autor može da konkuriše samo sa jednom pesmom. Potrebno je navesti naziv pesme, ime i prezime autora i koji razred pohađa.

Autori svoje radove mogu poslati poštom na adresu Narodna biblioteka Brus, ul. Bratislave Petrović br.15, Brus 37220 sa naznakom „Za literarni konkurs“ kao i lično u Narodnoj biblioteci ili putem e-mail adrese : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE