Najcitanije 0419

Najčitanija knjiga u Narodnoj biblioteci Brus u aprilu mesecu 2019. godine bila je knjiga “Sa svakim dahom” autora Nikolasa Sparksa, a za dečiji uzrast knjiga “O dugmetu i sreći" autorke Jasminke Petrović.

Najčitanija knjiga za odrasle čitaoce u aprilu mesecu 2019. godine u Narodnoj biblioteci Brus je knjiga “Sa svakim dahom” autora Nikolasa Sparksa.
Nakon dvogodišnje pauze Sparks se vraća sa pričom o sudbini koje mogu totalno promeniti nečiji život. Govori o slučajnom susretu koji će za dvoje potpuno različitih ljudi postati životna mera ljubavi. Slikajući kajanja koja donosi život, ali i neugasivu nadu, roman “Sa svakim dahom,, istražuje bezbrojna lica ljubavi koja zahtevaju od nas najdublju odanost i postavlja pitanja koliko dugo može da opstane jedan san.

Najčitanija knjiga za dečiji uzrast u aprilu bila je “O dugmetu i sreći" autorke Jasminke Petrović. Jedinstvenim i prepoznatljivim stilom, mešavinom topline i duhovitosti, ali ujedno i bezpošteno iskreno, u svojoj novoj knjizi Jasminka Petrović nam priča o tome kako jedan dečak upravo ulazi u pubertet, posmatra svet i sebe u tom svetu. Otkriva nam kako vidi svoju porodicu, školu, koji su mu snovi i koliko pati za iskrenim prijateljstvom.

Predlog 0519

Predlog za čitanje tokom maja meseca odraslim čitaocima je knjiga “Brit - Mari je bila tu" autora Fredrika Bakmana. Zabavna, dirljiva i zanosna priča o ljubavi i novim prilikama ali i o neočekivanim prijateljstvima koja nas mogu naučiti tome ko smo zaista i šta smo sve u stanju da uradimo.

Za dečiji uzrast predlog za čitanje u maju mesecu je knjiga “Karta za letenje" autorke Vesne Aleksić. Idilično odrastanje dece u provinciji sedamdesetih godina XX veka književnica prati prikazom sveta odraslih koji su, za razliku od dece, zabrinuti i uplašeni pred modernim vremenom koje dolazi.

Narodna biblioteka Brus radi svakog radnog dana od 07:00 do 15:00 časova.


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE