Vreme je za „Buđenje Boginje“

Knjiga “Buđenje Boginje” Goge Balaban imaće svoju premijeru 13. juna u Novom Sadu, a po ovom programu već godinama stotine žena osvešćuje svoju žensku energiju i nalaze put ka svojoj suštini.

“Buđenje Boginje” donosi priču o aktiviranju ženske energije, kroz buđenje svesnosti koja leži u svakom čoveku. Da, čoveku - jer i muškarac i žena u sebi nose žensku energiju, podseća nas Goga Balaban, autorka koja sebe naziva životnim poetom, srećnom ženom, majkom i Boginjom u svom svetu.

Kroz izuzetno zanimljive životne i svakodnevne primere, Goga nas podseća da u svakoj ženi spava Boginja, ali je potrebno toga se podsetiti. Svako se podseća na drugačiji način, a autorka daje niz preporuka, vežbi, sugestija koje mogu pomoći na tom putu. Nesebično deli svoja iskustva i daje primere mnogih žena i muškaraca koji su u njenom Curriculum Vitae centru tokom prethodih pet godina stekli razne uvide i osvestili suštinu svog bića.

Knjiga podseća ženu, ali i muškaraca da uloga dame ne treba da bude ni uloga Ratnice ni uloga Robinje, već da će svoje pravo mesto svaka žena osetiti kada se poveže sa svojom karlicom i u njoj oseti životnu energiju.

“Buđenje Boginje nije knjiga napisana samo ženama. Napisana je za sve one koji žele da u sebi probude deo koji čeka da bude obožavan i voljen. Svi posedujemo taj deo zato što smo iskrice Božanstva. A Božanstvo je čista ljubav i svetlost”, kaže Goga Balaban.

Kako se budi Boginja i ko je ona, zašto je samo organski čovek srećan, kako nam sve intucija pomaže (jer svi je imamo!), kako nas strahovi skreću sa puta i zamagljuju nam vid, koliko nam u rešavanju svakodnevnih izazova može pomoći kreativnost koja je svojstvena ženi i zašto je ljubav glavna stvar – samo su neke od tema koje kroz realistične priče, humor i na neposredan način prenosi Balaban.

Mudrosti iz knjige Goge Balaban

“Zadovoljnu ženu svi žele da zadovolje, nezadovoljnoj ni Bog ne može pomoći”.

“ Neki partneri su ušli u naš život da bismo sa njima uživali u ljubavi i približili se blaženstvu, a neki su tu da bismo uz njih učili o ljubavi i približili se blaženstvu”.

“Daš i zaboraviš. Primiš i zahvališ se!”

“Ako naših pet čula percipiraju realnost spoljašnjeg sveta, onda je intuicija skup nekih drugih unutrašnjih čula. To je isto čulo vida, sluha, dodira, mirisa pa i ukusa, ali predodređenih da percipiraju neki drugi svet koji nije materijalni, nego duhovni”.

Rekli su o knjizi (izvodi iz recenzcija)

“Cilj i programa i knjige “Buđenje Boginje” je da dođete do svojih originalnih mudrosti i božanskih aspekata.... ona je iskrena, inspirativna i neumorna u svojoj misiji da u vama probudi pre svega pitanja, mnoštvo pitanja o tome ko ste, gde ste stigli do ovog trenutka, da li vas to zadovoljava, da li je potrebno da nešto promenite. Ako krenete za tim uvek ćete otkriti brojna iznenađenja i nakon toga ništa neće biti isto”, Vesna Ivančev, profesorka književnosti.

“Jednoga dana, kada naši školski sistemi osveste važnost izučavanja neopipljive realnosti, knjiga Goge Balaban biće sigurno u tamošnjim kurikulima, jer na pitak, životan i neposredan način pokazuje svakoj ženi ko je ona. I pomaže svakom muškarcu da oseti svoju žensku stranu, bez koje bi i on bio nepotpun”, dr Milica Kljajić, kulturolog i komunikolog.

Promociju će pratiti muzika, Boginje i iznenađenja...


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE