Iva Brus261115 2
Narodna biblioteka u Brusu osnovana je davne 1871. godine i juče je proslavila 144. godine postojanja a tim povodom je organizovano knjževno veče i tradicionalna dodela najboljim čitaocima.

Iva Brus261115 1
Čitaonica biblioteke bila je premala da primi sve goste koji su došli na obeležavanje 144 godina postojanja biblioteke i promociju knjiga “Nemaš pojma koliko te volim” i “Znam da misliš na mene” mlade spisateljice i poznate glumice Ive Štrljić.

Iva Brus261115 3Iva Štrljić u knjizi “Nemaš pojma koliko te volim” piše o ljubavi pokušavajući da sastavi sliku muškarca i žene koji nisu idealni – njihova najvažnija osobina jeste da razumeju drugog u sebi i sebe u drugom.
„Znam da misliš na mene“ je knjiga o dvoje ljudi čijoj ljubavi život i vreme stalno podmeću prepreke. Iz ugla glavne junakinje Maše, Iva Štrljić nam u ispovedno-humorističkom tonu pripoveda o vezama i vezicama, noćnom životu glavnog grada, večerama i provodima, ali i detaljno opisuje čežnju i ljubavne ožiljke mlade žene... 
Publika je imala priliku da čuje da će Iva Štrljić uskoro objaviti i svoju treću knjigu.


Bend "Vremeplov" svojim nastupom potrudio se da celokupna atmosfera bude odlična a iste večeri tradicionalno su dodeljene nagrade najboljim čitaocima u protekloj godini.

N.Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE