SOBrus sala03191

Brus,11.09.2020. Danas se u Brusu održava sednica Skupštine opštine koja je počela oko 11:00 časova sa 60 predloženih tačaka Dnevnog reda  a koju BrusONLINE ne prati uživo iz opravdanih razloga.

Prvo današnju sednicu SO Brus, koja je treća po redu u najnovijem zazivu, ne pratimo usled poštovanja mera Kriznog štaba i Vlade Republike Srbije u cilju sprečavanja širenja koronavirusa Covid-19 kao i preporuka i zaključaka Štaba za vanredne situacije opštine Brus.

Takođe i dalje je na snazi vanredna situacija na celoj teritoriji opštine Brus koja je proglašena 07. jula 2020. godine

Što se tiče treće redovne sednice SO Brus koja se danas održava u maloj sali Centra za kulturu Brus prema ličnoj proceni nismo mogli da ispratimo uživo zbog zdavstvene bezbednosti i kako ne bi kršili propisane i preporučene mere u cilju sprečavanja širenja koronavirusa Covid-19.

Inače za ovu sednicu predložen je sledeći Dnevni red:

SOBrus 119201 SOBrus 119202
SOBrus 119203 SOBrus 119204

Od predloženih 60 tačaka Dnevnog reda odbornici će se sa radnim materijalom za 30 tačaka upoznati na samoj sednici SO Brus a ukoliko budu i dodatne tačke Dnevnog reda moguće je da će biti napravljena i pauza kako bi se odbornici upoznali sa radnim materijalom.

U svakom slučaju očekujemo da će na zvaničnom sajtu Opštine Brus uskoro biti postavljen zapisnik održane sednice kao i usvojene odluke od strane odbornika koji predstavljaju građane opštine Brus jer kako je nagovestila novoformirana vlast tokom predizborne kampanje "oni će biti transparentniji od svih prethodnih lokalnih vlasti".
Nenad Miljković


Dodajte komentar:

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon odobrenja.
Dogodila se greška prilikom slanja komentara. Molimo pokušajte kasnije.
Facebook - BrusONLINE
YouTube - BrusONLINE